Viimeiset merkinnät ovat olleet tolkuttoman tylsää luettavaa. Hävettää, että on tullut kirjoitettua ylipäätään yhtään mitään. Mutta tylsäähän tämä vauvan tekeminen hoitojen avulla on. Siis sitä lempimistä lukuunottamatta ;) Lempimisen pitäisi tietenkin olla pääasia, mutta ei se vaan aina ole. Valitettavasti.

Enimmäkseen tää koko juttu on odottamista. Odotetaan tutkimuksiin pääsyä. Odotetaan tutkimusten tuloksia. Odotetaan sopivaa aikaa soittaa aika hoitojen suunnitteluun. Ja sitten odotetaan hoitojen aloittamista. Ja joka kuukausi pelätään ja/tai odotetaan  kuukautisten alkamista. Pelätään hoitokierron aikana, odotetaan, kun seuraava on hoitokierto.

Aina hoitokierron jälkipuoliskolla tutkaillaan, että onko raskausoireita - niiksi tulkitaan jokainen pieni nipistys alueella, jonka voi laskea alavatsaan kuuluvaksi, ainakin jos on suurpiirteinen. Jos kuukautiset ovat päivän myöhässä, ollaan jo ihan sekaisin ja mietitään, mitä tämä voi tarkoittaa. Niin kuin minä tänään.

Ensimmäisessä hoitokierrossa "tänään" alkoi kuukkikset. Nyt ei ole edes kunnollista tuhrua. Voiko tämä tarkoittaa sitä, että ainakin jonkinlainen kiinnittymisen yritys olisi tapahtunut? Vai sitä, että ovis olikin myöhemmin, kuin olisi ajatellut eli sunnuntaina tai maanantaina piikin jälkeen, sen pidemmälle se ei kai olisi voinut venyä? Tai voisinko sittenkin olla raskaana, vaikka ei todellakaan tunnu siltä? Voinko jo huomenna tehdä raskaustestin?