Tämän päivän ultrassa selvisi karu totuus - keskiviikosta alkaen otettu isompikaan estrogeeniannos ei kasvattanut kohdun limakalvoa niin paksuksi, että siirtoa tehtäisiin tähän kiertoon. Limis oli alle 4,5 mm ja lääkärin mielestä siirtoa ei kannata tehdä, kun onnistumisen mahdollisuus on aika pieni.

Tosin, jos tuo limakalvo ei seuraavan kierron superkuurillakaan kasva, niin sitten pitää miettiä uudelleen.

Nyt seuraavaksi siis keltarauhashormonia 10 päivää ja pientä estrogeenilisää samoin, sitten vuoto. Uusi estrogeenokuuri alkaa heti seuraavan kierros ekasta vuotopäivästä alkaen.

Tässä kierrossa estrogeeniannos oli 6 mg ensimmäiset 11 pv, sitten 8 mg. Tästä päivästä annos on vain 4 mg.

Seuraavan kierron suun kautta otettava annos on 8 mg alusta alkaen, lisäksi vielä -muistaakseni, resepti jäi apteekkiin, kun joutuvat tilaamaan mulle sopivan kokoisen pakkauksen- 100 mg laastari, joka vaihdetaan 3 vrk:n välein.

Puhuimme muutaman sanan tuosta estrogeenin vaikutuksesta ja siitä, että mielestäni olen ollut paremmalla tuulella. En kuulemma ole ollenkaan ensimmäinen, joka näin on kertonut. Lääkäri sanoi, että oma estrogeenitasoni saattaa hyvinkin olla vähän alakanttiin, vaikka se ei labratuloksista olisikaan pääteltävissä.