Pitää varmaan kirjoittaa itselle paperille muistiin kaikki, mitä pitää kysyä huomenna aamulla lääkäriltä. Ensimmäinen kysymys on, että kuinka pitkä tauko on vähintään pidettävä ennen PAS:a. Ja kuinka pitkää taukoa suositellaan. Itsestä tuntuu siltä, että nyt jo olisi ainakin fyysisesti ihan valmis siirtoon.

Sitten pitää kysyä siitä, että mitä käytännössä tapahtuu. Jotenkin olen kuvitellut, että siirto tehdään ihan luonnolliseen kiertoon, mutta niin ei kai olekaan. Lisäksi mulla on edelleen se limakalvo-ongelma, jota täytyy joka tapauksessa hoitaa.

Pitää myös kysyä, millaisilla prosenteilla pakastetut alkiot selviävät sulatuksesta. Sen jo tiedänkin, että raskaus niillä onnistuu vähän huonommin kuin tuoresiirrossa.

Juuri tällä hetkellä on ihan ok olo. Iltaisin, väsyneenä itku on edelleen herkässä, mutta pahimmasta olen jo päässyt yli. Aikamoista aaltoliikettä tämä elämä silti on.

Ihmiset ovat olleet tosi myötätuntoisia ja itseasiassa myös hienotunteisia. Ymmärtäneet, että en juurikaan halua puhua tästä asiasta. Mutta nyt ei tunnu siltä, että ei olisi sittenkään pitänyt kertoa.