Takana on rauhallinen pääsiäinen, edessä kiireinen työviikko ja sen jälkeen alkaa odotettu kahden viikon loma. Lähdemme reilun viikon pituiselle matkalle.

Vauvaprojekti ei taida edelleenkään edetä. Tänään asia ei tunnu jälleen miltään. Muutama päivä onkin mennyt asiaa juurikaan edes ajattelematta, yksi syy on varmaan siinä, että töissä on ollut kiirettä ja ajatukset ovat usein iltaisinkin olleet työasioissa. Nyt kuitenkin lähestyvät kuukautiset alkavat taas vähitellen ilmoittelemaan tulostaan erilaisin pienin oirein, joten lapsettomuuskipuilukin on taas saavuttamassa yhtä aallonpohjaa.

Onneksi on tuo matka, on muuta ajateltavaa seuraavat kaksi viikkoa. Neljän viikon kuluttua meillä on se IVF-infokäynti, joka alkaa kohta jännittämään taas enemmän. Sitä tulee taas pitkästä aikaa käytyä enemmän netin keskustelupalstoilla lukemassa. Ehkä kysymässäkin, että mitä siellä käynnillä oikeastaan tapahtuu ja mitä sen jälkeen on luvassa. Ja sitten huomaa olevansa taas koukussa niihin palstan juttuihin ja tarkistavansa monta kertaa päivässä, että mitä uutta on kirjoitettu.