Kiitos edelliseen viestiin vastanneille Kirsulille ja Katjalle, enpä vain muistanut tuon Pregnylin olevan todella noin edullinen ja laiskana ihmisenä en tarkistanut. Hyvä että sain heti oikaisun. Ja Katjalle vielä erikseen kiitos tuosta Luge-vinkistä, pitänee käydä jo alkuviikosta apteekista kyselemässä, että saan asian selvitettyä hyvissä ajoin.

Elishialle. Päädyin tuohon nukutukseen punktiossa kipupelkojen vuoksi. Vaikka minulle on vakuutettu, että kaikki eivät kipuja tunne, niin SSG:n aiheuttamat kivut ovat edelleen tuoreessa muistissa. Nukutus ei ole sellainen järeä, joka vaatisi intubaation, vaan kevyempi sedaatio, jossa on kuitenkin sen verran syvässä unessa, ettei mistään mitään tajua. Anestesialääkäri tarvitaan antamaan läkitys ja tarkkailemaan hengitystä.

Muuten on nyt aika hyvät fiilikset, sellaiset positiiviset ja rennot. Olen lukenut kaikenlaista lapsettomuusmatskua ja miettinyt, että olenkohan ihan normaali, kun en ole enempää paniikissa tai kriisissä. Vaikka niinhän se menee, että on erilaisia kausia. Luulenpa, että kolmen-neljän viikon päästä ollaan ihan vuoristoradassa - kävi tämän hoidon kanssa miten päin tahansa. Siis tyyntä myrskyn edellä.

Kotona olen juuri nyt, kun on flunssaa, saikkua töistä omalla ilmoituksella. Parempi levätä nyt ja ehkä sairastaa tämä heti alkuun, kuin olla kipeänä pidempään. Tosin jos tämä jatkuu, niin pitää kai soitella ja kysellä, vaikuttaako tämä jotenkin siihen punktion hoitamiseen. Kai se nyt kuitenkin tehdä voidaan, kun en kuitenkaan ihan sänkypotilaanan ole.