ainakin tilastojen mukaan. Täällä mun blogissa käy neljä-viisikymmentä vierasta päivittäin. No, suurin osa on tietenkin sellaisia, jotka käyvät joka päivä kurkkaamassa, että olisiko täällä jotain mielenkiintoista luettavaa. Hauskaa, että edelleen käytte.

Ja hauskaa on myös se, että kirjoittelette terveisiä kommentteihin, aina en vain tule vastanneeksi niihin. Oikeastaan en oikein edes tiedä, kumpi olisi parempi tapa vastata kommentteihin, sinne kommentin perään vai toisessa postauksessa. Olen tehnyt vähän molempia, tilanteesta riippuen.

Tähän väliin siis jälleen kiitokset kaikista toivotuksista. Niistä on iloa ja ne todella auttavat jaksamaan. On mukava tietää, että siellä jossain on ihmisiä, jotka pitävät meille peukkuja, vaikka ei ollenkaan toisiamme tunnetakaan. Jaksamista myös teille, hyvät lukijani, sillä arvatenkin sitä tarvitsette - tuskinhan täällä juuri muita käy kuin samojen asioiden kanssa painivia kanssasisaria.

Niin, ja Blogilistalla minulla on 28 tilaajaa. Ja blogilistan suosituimpien blogien joukossa pidän sijaa 950-970, sijoitus vaihtelee päivittäin. (luvut korjattu seuraavana aamuna, kun tohon tuli lyöntivirhe...)

Mutta nyt, hyvää yötä ja kauniita unia.