Olen aivan poikki, töissä on tällä viikolla päästy yhden projektin taitteeseen, joka työllisti melkoisesti. Nyt mennään suvantovaiheessa, hoidetaan päivärutiinia ja kuukauden päästä tämä kaikki on sitten loppuraporttia vaille ohi.

Stressi taitaa siirtää kuukautisten alkua jonkin verran. Vai onko se siirtänyt ovulaatiota myöhemmäksi, mikä aiheuttaa kuukautisten alkamisen myöhentymisen, niin kai?. Mitään oireita ei ole. Tai tänään on ehkä pari kertaa tuntunut pientä juilintaa alavatsassa. Jos tilanne olisi muu kuin tämä, olisin varmaan jo ihan täpinöissäni tekemässä raskaustestiä, kun noin periaatteessa kuukautisten olisi pitänyt alkaa tänään. (juu, peukkuja ei tarvitse pitää, en ole raskaana, olen siitä aivan varma)

Olen illan yksin kotona, mies on ystäviensä kanssa muistelemassa opiskeluaikoja ja vaihtamassa ajankohtaiset kuulumiset. Sitä on niin tottunut toisen jatkuvaan läsnäoloon, että nyt on vähän orpo olo. (Ja erityisesti näin väsyneenä kuin nyt olen, on aina ihan hirvittävä ikävä, niin nytkin.)