Eli sijaistoimintaa. Olen kotona, minulla on lomaa, mikä on oikein mukavaa. Täällä kotona on kaikenlaista, joka odottaa tekemistä, kuten saunan pesu ja verhojen ompelu. Välttelen näitä parhaani mukaan, sillä kuvittelen, että minulla on vielä ruhtinaallisesti aikaa kaiken tekemiseen.

Kokemus on osoittanut, että viime tipassa tekeminen on minulle kovin tyypillistä, joskaan se ei koskaan tunnu niin palkitsevalta kuin se, että tekee hyvissä ajoin. Sillä kun jättää tekemättä, niin huono omatunto soimaa lorvaillessa. Kun tekee ajoissa, voi lorvailla ja palkita itseään ilman sitä huonoa omaatuntoa. Yksinkertaista, eikö? Ja silti sitä venyttää kaiken aloittamista. *huokaus*

Kuumisteluja ei ole tänään ollut. Eilen illalla en oikein saanut unen päästä kiinni.

Synarelan pitkässä haittavaikutukset-listassa mainitaan esimerkkeinä sukupuolivietin muutokset, mielialan horjuvuus, päänsärky, kuumat aallot, unettomuus, emättimen kuivuus, akne, painon muutokset, rintojen koon pieneneminen, turvotus, liikakarvaisuus, lihaskipu ja lisääntynyt talineritys. Lisäksi Synarela saattaa ärsyttää nenän limakavoja. (Ihanko totta? Enpä olisi uskonut, kun valmistusaineissa on mm. väkevä etikkahappo.)

Nähtäväksi jää, mitä näistä kertyy koettujen listaan. Toivottavasti eilinen unen saamisen vaikeus johtui jostain muusta eikä jatku enää.