Aamulla oli lääkärikäynti. Synarela on toiminut ja aloitan huomenna pistokset. Lääkäri oli minulle uusi, "oma" lääkärini on edelleen suosikkini.

Menopurin pistäminen on siis vähän toisenlainen juttu kuin Puregonin, jota pistetään kynällä. Menopur sekoitetaan kuiva-aineesta ja liuotinaineesta. Säätämistä siis.

Lähden viikonlopuksi työmatkalle, jonka aikana on helpompi pistää aamulla. Täytyy nyt vain sitten katsoa, että mihin aikaan pistokset laitan. Ihan silmä kourassa ei huvittais, kun voi tulla helpommin virheitäkin. Mutta ei toisaalta viitsisi niinkään, että sitten ensi viikolla joutuisi pistämään töissä, kun kotona se nyt vain on kivempi hoitaa.

Aika on kulunut nopeasti. Laskin, että olen sumutellutkin jo yli kaksi viikkoa. Parin viikon päästä on jo punktio.

Olen ollut aika toiveikas. Ajatellut, että tämä voisi olla se hoitokerta, josta tulen raskaaksi. Olen miettinyt, miltä raskaana olo tuntuu. Miettinyt, miten siitä pystyy olemaan hiljaa alkuun tai onko sellaiselle tarvetta. Miettinyt, että jaksanko, jos tulen raskaaksi ja saankin keskenmenon. Pitäisi palata lähemmäksi maan pintaa, jotta mahdollinen pudotus ei satu niin kovasti.